Отрован

Умро два дана након што је наслиједио 30 милиона евра

  • Извор: Агенције
  • 02.11.2023. 10:54

Стивен Едвард Рајли Жуниор (51) наслиједио је готово 30 милиона евра да би два дана послије преминуо због тровања антифризом.

За његово убиство осумњичена је партнерка Ина Теа Кенојер (47) с којом је планирао прекинути однос.

Почетком септембра Стивен се нашао с адвокатом како би наслиједио огроман новчани износ. Идући дан је назвао хитну помоћ, а болничари су га у његовој кући у Миноту у Сјеверној Дакоти пронашли у беспомоћном стању. Петог септембра преминуо је у болници да би се касније обдукцијом утврдило да је ријеч о тровању.

Сумња се да је Кенојерова покушала себи осигурати насљедство које је припадало Рајлију када је сазнала да планира прекинути везу с њом. Ипак, како нису били у браку, она на тај износ није имала право јер Сјеверна Дакота не признаје то законски.

Након Рајлијеве смрти објавила је низ објава на "Facebooku" у којима пише о својој невиности и великој љубави према Рајлију.

На друштвеним мрежама огласио се и његов син.

"Почивај у миру, тата. Имао сам осјећај да је то била она због начина на који се све одиграло, али ј**и га, да смо се барем раније вид‌јели", написао је и додао да се нада да ће Кенојерова добити казну коју заслужује.

Она се тренутно суочава с најтежом оптужбом за убиство у тој савезној држави. Према судским списима, сама се заступа, пише "New York Пост".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: