Тајланд

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Појавиле се прве фотографије и снимци са крваве свадбе

  • Извор: Агенције
  • 26.11.2023. 15:56

На једној свадби на Тајланду дошло је до трагичног инцидента у суботу, 25. новембра 2023. године, када је младожења убио укупно пет људи, на крају пресудивши себи.

Трагични инцидент се, наиме, догодио у 23.25 сати, када је младожења убио младу, ташту, свастику и пријатеља на свадби, а још једну особу тешко ранио. Младожења је након тога пуцао у себе и умро на лицу мјеста.

Полиција у полицијској станици Ванг Нам Kјао обавијештена је о инциденту. Убица је идентификован као Чатуронг Суксук (29), бивши ренџер са инвалидитетом у нози који је представљао Тајланд у пливању и стрељаштву на Параолимпијским играма.

Убица је употријебио пиштољ да би упуцао младу Kанчану (44), невјестину мајку (62), невјестину млађу сестру (38) и пријатеља који је дошао да пружи помоћ на прослави, а затим се убио.

Младожења убио младу, ташту и свастику, па себе

Младожења убио младу, ташту и свастику, па себе

Укупно четири особе су преминуле на лицу мјеста, једна је преминула у болници, док је још једна особа тешко повријеђена.

Убијени пријатељ дошао је како би помогао са пословима прикупљања ствари. Мушкарац који је тешко повријеђен, такође је дошао да помогне око прикупљања ствари.

Из прелиминарне истраге је познато да је у кући у којој се инцидент догодио било у току вјенчање између невјесте Kанчане (44), и младожење Јатуронга (29).

Пратите нас и путем Вибера