Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković čestitao Međunarodni praznik rada

  • 30.04.2022. 21:20

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je danas 1. maj, Međunarodni praznik rada građanima, radnicima i sindikatima u Republici Srpskoj.

"U ime Vlade Republike Srpske, i svoje ime, čestitam vam Prvi maj, Međunarodni praznik rada.

Prioritet Vlade, kao i institucija Srpske ostaje stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta, privlačenje investicija, te uslova za nova zapošljavanja i poboljšanje životnog standarda.

Želim da naglasim da je ovaj praznik simbol borbe za prava radnika i radničku solidarnost, a Vlada Republike Srpske je opredijeljena da pomogne svim radnicima, kako u javnom, tako i u realnom sektoru.

U narednom periodu, Vlada Republike Srpske će, pored preduzimanja mjera za očuvanje ekonomije, aktivno raditi na zaštiti radničkih prava i nastaviti da radi na podizanju standardam naših radnika.

Još jednom vam čestitam današnji praznik i želim svim građanima Srpske da predstojeći Međunarodni praznik rada provedu u zdravlju, miru i dobrom raspoloženju”, navodi se u čestitki predsjdnika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.


  • 22:35 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.