Čudo u Londonu

Voz prošao preko tročlane porodice, svi preživjeli

  • 09.09.2018. 14:08

Majka i dijete u kolicima čudom su preživjeli nakon što su pali na šine u londonskom metrou neposredno prije dolaska voza, sklonivši se u prostor između njih, izvestila je u subotu britanska policija.

Na stanici “Bejker strit” najprije se spotakla majka, koja je gurala kolica, i pala s platforme, povukavši za sobom i kolica s djetetom, a potom je i otac skočio za njima kako bi im pomogao.

"Kad su vidjeli da im prilazi voz sklonili su se u udubljenje između šina i voz je prošao iznad njih. Nevjerovatno je da niko od njih nije teže povrijeđen, ali zvaki slučaj prevezeni su u bolnicu," stoji u saopštenju policije.

Do nesreće je došlo jer je žena gledala u ekran s voznim redom i nije primijetila da je vrlo blizu ivice platforme.

Uprava kompanije “Transport for London” procjenjuje da svake godine londonskom podzemnom željeznicom prođe oko 1,37 milijardi putnika. Godine 2017. evidentirano je više od 3.000 povreda.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)