Uhapšen njen partner

Zadavljena, raskomadana, pa bačena u smeće - Detalji jezivog ubistva Valentine T.

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2023. 09:58

Momak djevojke koja je bila poznati DJ uhapšen je na aerodromu nakon što je njeno tijelo pronađeno raskomadano u koferu. Tijelo Valentine Trespalacios je u plavoj torbi otkrio beskućnik, a njen dečko je ubrzo uhapšen na aerodromu u susjednoj zemlji.

Ova 23-godišnja djevojka je zadavljena i raskomadana prije nego što je stavljena u kofer i bačena u kantu za smeće u Bogoti, Kolumbija. Valentinin dečko imenovan je kao glavni osumnjičeni za njenu smrt. Čovjek, identifikovan kao Džon Poulos (35), navodno je pobjegao iz zemlje u Panamu gdje je uhapšen dok je pokušavao da se ukrca na let za drugu zemlju - za koju se pretpostavlja da je Istanbul, Turska.

On čeka da bude izručen Kolumbiji kako bi se suočio sa optužbama za femicid – specifično krivično djelo u Kolumbiji. Valentina i Džon su izlazili oko osam mjeseci prije njenog navodnog ubistva 22. januara. Par se upoznao na muzičkom događaju gdje je žrtva nastupala kao DJ.

Nekoliko dana prije smrti, navodno se preselila u iznajmljenu kuću sa osumnjičenim i planirali su da se uskoro vjenčaju. Kolumbijska nacionalna policija izvršila je pretres kuće, kao i automobila koji je iznajmio po dolasku u zemlju iz SAD. Policija takođe analizira snimke sa kamera kako bi pokušala da identifikuje ko je bacio kofer u kantu za smeće u kolumbijskoj prestonici.

Kolumbijske vlasti potvrdile su da je osumnjičeni pobjegao u Panamu samo nekoliko sati nakon što je tijelo pronađeno. Dva dana prije smrti, Valentina je svojoj majci Lauri Idalgo poslala video snimak kako ona i Džon slušaju muziku u automobilu.


Тагови:
  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм