Владимир Путин

"Запад демонстрира политичку пристрасност и русофобију"

  • Извор: СРНА
  • 05.12.2023. 06:00

Запад демонстрира политичку пристрасност и русофобију, док се процес деградације међународне политике наставља, изјавио је руски предсједник Владимир Путин.

"На дан 10. децембра навршава се 75 година од усвајања Универзалне декларације УН о људским правима. Нажалост, ову годишњицу прослављамо у тешкој ситуацији, када се наставља процес деградације међународног система осигурања и промоције људских права", рекао је Путин током састанка са члановима Предсједничког савјета за грађанско друштво и људска права.

Путин је нагласио да институције УН, које заправо контролише Запад, показују политичку пристрасност, лицемјерје и нескривену селективност.

Руски предсједник је рекао да повлачење Русије из низа међународних институција за људска права не значи да она игнорише људска права. "Управо напротив, Москва је спремна да сарађује на изградњи равноправног и праведног система обезбјеђења људских права", рекао је Путин.

Путин је истакао да је Москва спремна да сарађује са свим заинтересованим земљама и партнерима зарад налажења рјешења за успостављање ефикасног, правичног, равноправног система обезбјеђења људских права за све.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?