Tajna služba

Završena istraga o kokainu u Bijeloj kući: Kao da se ništa nije desilo!

  • Извор: Агенције
  • 13.07.2023. 19:22

Tajna služba je bez uspjeha završila istragu o kesici kokaina pronađenoj u Bijeloj kući budući da nije identifikovala osumnjičenog.

Kokain je pronađen "unutar posude koja se koristi za privremeno odlaganje elektronskih uređaja prije ulaska u Zapadno krilo", saopštila je tajna služba, a prenio Rojters.

Tramp: Kokain koristili Džozef i Hanter Bajden

Tramp: Kokain koristili Džozef i Hanter Bajden

Naime, od posjetilaca koji ulaze u Zapadno krilo u obilaske traži se da ostave telefone u kasetama u kabinama koje može da koristi i osoblje koje ne može da unese svoje telefone.

Zvaničnici su pregledali zapisnike o posjetiocima Bijele kuće i snimke nadzornih kamera na kojima se vidi stotine pojedinaca koji su boravili u Zapadnom krilu Bijele kuće u danima koji su prethodili otkriću kesice s drogom, i nisu mogli da identifikuju osumnjičenog.

Hanter Bajden boravio u Bijeloj kući u petak, u nedjelju pronađen kokain

Hanter Bajden boravio u Bijeloj kući u petak, u nedjelju pronađen kokain

Objavljeno je da nisu uspjeli da otkriju otiske prstiju s kesice u kojoj je bio kokain, niti da dobiju dovoljan uzorak DNK za upoređivanje s ljudima koji su mogli da ga donesu u Bijelu kuću.

Istražitelji nisu uspjeli ni da identifikuju konkretan trenutak ili dan kada je kesica ostavljena ispred Zapadnog krila.

Istraga u Bijeloj kući, pronađen kokain

Istraga u Bijeloj kući, pronađen kokain

"Bez fizičkih dokaza, istraga neće moći da identifikuje osobu, tako da je zatvorena zbog nedostatka fizičkih dokaza", zaključila je Tajna služba.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.