Los Anđeles

Žena u SAD-u ubila svoje troje djece

  • Извор: Индекс
  • 10.05.2022. 14:05

U kući u Los Anđelesu je tokom vikenda pronađeno troje mrtve djece, a policija je uhapsila njihovu majku i tinejdžera.

Policija je u nedjelju ujutro reagovala na dojavu o nasilju u stambenom objektu u dolini San Fernando. Kada su ušli u kuću, pronašli su troje djece koja nisu pokazivala znakove života. Ljekari koji su ubrzo stigli na mjesto događaja proglasili su djecu mrtvom.

Policija je navela da su djeca (dva dječaka i djevojčica) bila u dobi od osam do 12 godina te da je privedena majka Angela Flores (38), kao i 16-godišnji tinejdžer. Nije objavila identitet 16-godišnjaka ni njegov odnos s porodicom. CBS navodi da se radi o bratu ubijene djece.

"Gdje je moja Biblija?"

"Flores je priznala da je ubila svoju djecu", stoji u saopštenju policije, piše ABC News.

Za sada nije poznato na koji su način djeca ubijena, a policija je jedino navela da je majka uhapšena zbog povezanosti s ubistvom troje djece, a tinejdžer zbog ubistva jednog djeteta.

Prisila Canales, koja živi u blizini kuće u četvrti West Hills, u kojoj su se dogodila ubistva, rekla je novinarima da je u subotu naveče čula kako iz susjedne kuće viče ženska osoba. Dodala je da se majka, kad su je bolničari u nedjelju stavili na nosila i iznosili iz kuće, ona tome protivila i vikala: "Gdje je moja Biblija?"

Тагови: