Šabac

Ženu tukao do smrti: Ubici potvrđena optužnica i produžen pritvor

  • 29.03.2021. 22:43

Dejanu T. (40) iz Šapca, optuženom za ubistvo Zagorke Ćulafić (70) iz Srbobrana, Viši sud u Somboru produžio je pritvor do 25. maja.

Ova odluka doneta je zbog opasnosti od bekstva i kako ne bi ponovio krivično djelo. Optužnica koju je Više javno tužilaštvo u Somboru podiglo protiv njega je potvrđena.

Policija je Dejana T. uhapsila 28. jula 2020. zbog sumnje da je dva dana ranije u Srbobranu, u NJegoševoj 30, u kući u kojoj je živjela, usmrtio mještanku Zagorku Ćulafić. Nesrećna žena je, kako se tvrdi, preminula od zadobijenih povreda nanetih udarcima rukama i tupim predmetom po glavi i tijelu, pišu Novosti.

Pored njenog beživotnog tijela, koje je bilo prekriveno peškirima i ćebadima, pripadnici MUP su pronašli i ispreturane stvari. Zagorka je, prema rečima komšija, živjela sama u toj iznajmljenoj kući, i koliko je njima poznato nije imala dragocjenosti. Pretpostavlja se da je osumnjičeni u kuću ušao, a zatim i pobjegao kroz prozor koji je bio otvoren, jer su ulazna vrata bila zaključana.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.