Pjevač o smrti Slađane Milošević

Dado Topić: Otišla je moja princeza

  • Izvor: B92
  • 26.03.2024. 16:31

Pjevač Dado Topić rekao je da mu je veoma teško zbog smrti bliske prijateljice Slađane Milošević, sa kojom je snimio veliki hit “Princeza”.

"Slađana mi je draga prijateljica, nije lako. Ostaće zauvijek moja princeza. Jako će mi faliti druženje sa njom i stvari koje smo uradili, koje smo planirali. Otišla je moja drugarica, sa tim se mora živeti dalje", rekao je Topić u izjavi za B92.

Kako je naveo, skoro se čuo sa Slađanom povodom planova koje su imali.

Preminula Slađana Milošević

Preminula Slađana Milošević

"Čuli smo se ne tako davno imali smo neke projekte I jedan koncert u Zagrebu koji je trebalo skoro da realizujemo, ali nećemo moći jer je Slađa otišla...", kazao je legendarni Dado Topić.

On je dodao i da su se često čuli i savjetovali, te je ona uvijek rado davala svoje sugestije.

"Često smo bili u kontaktu, razmjenjivali planove, sa njom je bilo vrlo ugodno sarađivati, bila je jedna posebna žena, sa posebnim stavom prema životu, prema karijeri, prema umjetnosti. Bila je uvijek tu za neki savjet, da kaže „to bi bilo lijepo da uradiš, to nemoj nije tvoj fah“, bila je sve ono što očekuješ od bliskog prijatelja, nije joj bilo ništa teško", istakao je Topić.

Podsjetimo, pjevačica Slađana Milošević preminula je u 69. godini. Iza sebe je ostavila veliki broj hitova, kao što su "Amsterdam" i "Recept za ljubav", dok se posebno izdvaja upravo i vanvremenska ljubavna balada "Princeza" koju je na Jugoviziji otpjevala sa Dadom Topićem.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina