Пјевач о смрти Слађане Милошевић

Дадо Топић: Отишла је моја принцеза

  • Извор: Б92
  • 26.03.2024. 16:31

Пјевач Дадо Топић рекао је да му је веома тешко због смрти блиске пријатељице Слађане Милошевић, са којом је снимио велики хит “Принцеза”.

"Слађана ми је драга пријатељица, није лако. Остаће заувијек моја принцеза. Јако ће ми фалити дружење са њом и ствари које смо урадили, које смо планирали. Отишла је моја другарица, са тим се мора живети даље", рекао је Топић у изјави за Б92.

Како је навео, скоро се чуо са Слађаном поводом планова које су имали.

Преминула Слађана Милошевић

Преминула Слађана Милошевић

"Чули смо се не тако давно имали смо неке пројекте И један концерт у Загребу који је требало скоро да реализујемо, али нећемо моћи јер је Слађа отишла...", казао је легендарни Дадо Топић.

Он је додао и да су се често чули и савјетовали, те је она увијек радо давала своје сугестије.

"Често смо били у контакту, размјењивали планове, са њом је било врло угодно сарађивати, била је једна посебна жена, са посебним ставом према животу, према каријери, према умјетности. Била је увијек ту за неки савјет, да каже „то би било лијепо да урадиш, то немој није твој фах“, била је све оно што очекујеш од блиског пријатеља, није јој било ништа тешко", истакао је Топић.

Подсјетимо, пјевачица Слађана Милошевић преминула је у 69. години. Иза себе је оставила велики број хитова, као што су "Амстердам" и "Рецепт за љубав", док се посебно издваја управо и ванвременска љубавна балада "Принцеза" коју је на Југовизији отпјевала са Дадом Топићем.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)