Od 25. februara do 6. marta

Nikita Mihalkov dolazi na 50. FEST, pozvan i Oliver Stoun

  • Izvor: Agencije
  • 27.12.2021. 18:08

Ivan Karl, gradski sekretar za kulturu najavio je danas dolazak slavnog ruskog reditelja Nikite Mihalkova na 50. jubilarni FEST.

U izjavi Tanjugu, Karl je napomenuo da su planovi za organizaciju jubilarnog Festa ambiciozni, ali da zavise od pandemijske situacije

"U ovom trenutku mogu da kažem da je realan dolazak Nikite Mihalkova, na otvaranje ili zatvaranje festivala. Istovremeno, uputili smo poziv Oliveru Stounu koji je najavio odgovor poslije novogodišnjih praznika kada bude preciznije mogao da planira svoje aktivnosti",  kazao je Karl.

Prema njegovim riječima, u planu je održavanje tribine pred publikom u kojoj bi Kusturica, Mihalkov i Stoun pred publikom i iznijeli svoje stavove i razmišljanja na razne teme - istoriju, geopolitiku, film...

Karl je ranije najavio da će jubilarni 50. Fest biće održan od 25. februara do 6. marta naredne godine pod sloganom "Novi hrabri svijet", najavio je gradski sekretar za kulturu Ivan Karl.

"Slogan prvog FEST-a 1971. godine bio je 'Hrabri novi svijet', 50. FEST-a će biti 'Novi hrabri svijet'. Jedna mala igra riječi", rekao je Karl.

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.