Gvinet Paltrou

Slavna oskarovka riješila da se penzioniše: "Niko me više nikada neće vidjeti"

  • Izvor: Indeks
  • 19.10.2023. 15:57

Glumica Gvinet Paltrou, iako ima samo 51 godinu, već planira da se penzioniše i obećava da je "niko više neće vidjeti" nakon što prestane da glumi.

U novom intervjuu za magazin Bastl, ona je govorila o svojim profesionalnim planovima, koji po svemu sudeći neće imati veze sa projektima pred kamerama u budućnosti.

"Bukvalno ću nestati iz javnog života. Niko me više nikada neće vidjeti", kaže Gvinet Paltrou. Umjesto glume, Gvinet planira da se fokusira na svoj životni brend Gup, koji stvara proizvode u oblasti ljepote, mode, velnesa i hrane.

Pogledajte šta je zabranjeno na koncertu Aleksandre Prijović

Pogledajte šta je zabranjeno na koncertu Aleksandre Prijović

Između ostalog, Gvinet Paltrou je već lansirala proizvode kao što su sprej koji odbija vampire, svijeće sa mirisom vagine ili vibrator od 10.000 dolara od 24-karatnog zlata. Ali čini se da joj posao ide dobro.

Uživa u tome da bude kreativna, da radi u timu, da bude entuzijastična za nove ideje, inovativna, da razmišlja unapred. Ali očigledno joj je potrebno više vremena.

"U fazi sam u kojoj se osjećam kao da su stvari još haotičnije jer sam toliko zauzeta. I moj sin i pastorak su u srednjoj školi, a ponekad se osjećam kao da je školovanje samo po sebi posao sa punim radnim vremenom", ona kaže.

Netfliks priprema projekat o dinastiji Kenedi

Netfliks priprema projekat o dinastiji Kenedi

Gvinet Paltrou ima dvoje djece, Еpl i Mozesa, sa bivšim mužem Krisom Martinom. Od 2018. udata je za američkog scenaristu i režisera Breda Falčuka (52), koji je u brak doveo još dvoje djece.

Gvinet Paltrou se sama brine o kućnim stvarima. Međutim, i u firmi se "mnogo toga dešava", pa se ponekad napreže do krajnjih granica.

"Mislila sam da ću se u svojim pedesetim iz nekog razloga skrasiti. Ne znam zašto sam mislila da će se to desiti", rekla je glumica.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program