Гвинет Палтроу

Славна оскаровка ријешила да се пензионише: "Нико ме више никада неће видјети"

  • Извор: Индекс
  • 19.10.2023. 15:57

Глумица Гвинет Палтроу, иако има само 51 годину, већ планира да се пензионише и обећава да је "нико више неће видјети" након што престане да глуми.

У новом интервјуу за магазин Бастл, она је говорила о својим професионалним плановима, који по свему судећи неће имати везе са пројектима пред камерама у будућности.

"Буквално ћу нестати из јавног живота. Нико ме више никада неће видјети", каже Гвинет Палтроу. Умјесто глуме, Гвинет планира да се фокусира на свој животни бренд Гуп, који ствара производе у области љепоте, моде, велнеса и хране.

Погледајте шта је забрањено на концерту Александре Пријовић

Погледајте шта је забрањено на концерту Александре Пријовић

Између осталог, Гвинет Палтроу је већ лансирала производе као што су спреј који одбија вампире, свијеће са мирисом вагине или вибратор од 10.000 долара од 24-каратног злата. Али чини се да јој посао иде добро.

Ужива у томе да буде креативна, да ради у тиму, да буде ентузијастична за нове идеје, иновативна, да размишља унапред. Али очигледно јој је потребно више времена.

"У фази сам у којој се осјећам као да су ствари још хаотичније јер сам толико заузета. И мој син и пасторак су у средњој школи, а понекад се осјећам као да је школовање само по себи посао са пуним радним временом", она каже.

Нетфликс припрема пројекат о династији Кенеди

Нетфликс припрема пројекат о династији Кенеди

Гвинет Палтроу има двоје дјеце, Епл и Мозеса, са бившим мужем Крисом Мартином. Од 2018. удата је за америчког сценаристу и режисера Бреда Фалчука (52), који је у брак довео још двоје дјеце.

Гвинет Палтроу се сама брине о кућним стварима. Међутим, и у фирми се "много тога дешава", па се понекад напреже до крајњих граница.

"Мислила сам да ћу се у својим педесетим из неког разлога скрасити. Не знам зашто сам мислила да ће се то десити", рекла је глумица.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм