"Slabost"

Ovo su najveće laži horoskopskih znakova

 • Izvor: zadovoljna
 • 16.09.2023. 10:00

Svaki znak horoskopa ima neku svoju osobinu, „slabost“ za koju ne želi da je drugi znaju. Kad se nađe u situaciji da bi mogao da bude razotkriven, pribegava laganju. Ipak, nekad je dobro da se suočimo sa samima sobom i priznamo svoje slabosti jer ih svako ima i niko ne sme od nas očekivati da budemo savršeni.

Ovan će često slagati da nije uzrujan i da se ne ljuti, Bik da nije ljubomoran, a Ribe da mogu sve same da prebrode. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i zapravo o ovakvim stvarima ne bi trebalo da lažemo, već da se hrabro i otvoreno suočimo sami sa sobom, priznamo svoje mane i nesigurnosti i pokušamo da ih riješimo.

Koje su to najčešće laži koje horoskopski znaci izgovaraju?

Ovan: Smiren sam i ne ljutim se

Izuzetno temperamentan znak, Ovan vrlo lako plane, ali ne želi da drugi znaju kako ponekad ne može da kontroliše svoje osjećaje ljutnje i uzrujanosti. Ali, umjesto da to krije, bilo bi bolje da poradi na kontrolisanju sopstvenoe temperamentnosti i malo je ublaži.

Bik: Nisam ljubomoran

Bik želi da ostavi utisak samopouzdanja, pa priznanje da je ljubomoran za njega je isto kao da priznaje poraz. Istina je da je Bik prilično sklon ljubomori, ali vješto to skriva. Kad bi iskreno priznao da je ljubomoran, možda bi se lakše suočio s tim osećajem koji zapravo ne donosi ništa dobro, i tako bio manje ljubomoran na ljude oko sebe, a više usredsređen na sopstveni život i na postizanje onoga zbog čega je uopšte ljubomoran na druge.

Blizanci: Ja ne osuđujem

Koliko god se trudili da budemo slobodoumni i otvoreni za različitosti i razumijevanje drugačijeg od nas samih, svako od nas ponekad osuđuje. A Blizanac jednostavno ne želi da prizna da osuđuje druge iako to često radi. Želi da ga drugi doživljavaju kao osobu otvorenog uma, a i svjestan je da mu je sklonost osuđivanju mana na kojoj treba da poradi.

Rak: Dobro sam

Niko ne skriva tako dobro svoja osjećanja kao Rak. Dobro su poznate priče o račjim oklopima kojima se štite od toga da ih neko povrijedi. A zapravo je reč o najemotivnijem znaku horoskopa kojeg loše stvari oko njega jako pogađaju, ali radije će slagati da je dobro nego priznati šta ga muči. Nemojte se stalno skrivati iza svog oklopa već priznajte sebi da niste dobro i da bi vam dobro došla nečija pomoć, pa makar i čašica razgovora s prijateljicom.

Lav: Prebolio sam to

Ponos je Lavu važniji od ičega i vrlo teško će priznati da ga je neko ili nešto povrijedilo. Držaće to u sebi, nabaciće osmijeh i stav pun samopouzdanja i ljudima lagati da je prebolio. A zapravo nije ni svjestan kakvo bi olakšanje osjetio kada bi rekao istinu i priznao da ipak još nije prebolio. Nije slabost priznati da vas nečiji postupci ili reči još uvijek bole – to je ljudski i samo pokazuje da imate osjećanja.

Djevica: Nisam pod stresom

Najveći perfekcionisti zodijaka, Djevice žele da je sve uvijek besprekorno i savršeno, a s obzirom na to da često nije tako, nerijetko se i živciraju i budu pod stresom. Ipak, Djevica će jako dobro glumiti hladnokrvnost i da je to uopšte ne dira. Pokušajte da se opustite i shvatite da ne mora sve da bude savršeno – zapravo to i ne može da bude! Na taj način nećete više morati da lažete da niste pod stresom već ćete se zaista tako osjećati.

Vaga: Ja ne lažem

Da bude uhvaćena u laži za Vagu je nešto što najmanje želi u životu. Vage žele da ih drugi doživljavaju kao iskrene i otvorene osobe pa je laž za njih nešto potpuno neprihvatljivo. No, kako na ovom svijetu ne postoji čovek koji nije slagao, tako ne postoji ni Vaga koja nije izrekla barem jednu laž. Prihvatite tu istinu i nećete više imati potrebu da lažete da ne lažete.

Škorpija: Nisam opsjednuta time

Strastvene Škorpije slavne su po svojoj sklonosti opsesijama, ali nikako ne žele da drugi vide koliko mogu da budu vezane za nekoga ili nešto. Ispod hladnokrvne spoljašnjosti, zapravo se krije bujica emocija kakvu samo Škorpije mogu da osjete. I to zapravo nije loše – njihova strastvena predanost čini ih najpoželjnijim ljubavnicima i najharizmatičnijim znakom horoskopa.

Strijelac: Nije me briga

Strijelčevi su poznati po svom optimizmu i uvijek vedroj naravi. Rijetko koji znak horoskopa se smije toliko koliko Strijelac, ali naravno da i oni imaju loše trenutke i probleme. No, na njih će najčešće odmahnuti rukom i slagati da ih nije briga. Kako će se stvarno osjećati duboko u sebi, znaće samo oni. Ponekad smijete prestati da se smijete i priznati da vas ipak jeste briga i da vam nije svejedno.

Jarac: Nije mi potrebna pomoć

Jarčevi žele sve da podnesu stoički i da pokažu da sve mogu sami, te da im nije potrebna ničija pomoć. I zaista, Jarac je izuzetno snalažljiv, žilav i sposoban, ali čak je i njemu ponekad potrebna pomoć. Zato kada vam vaša prijateljica Jarčica idući put slaže da može sama, vi joj ipak pružite ruku i pomozite.

Vodolija: Nisam nesigurna

Vodolije su slavne po svojoj ležernosti i opuštenosti, pa se često čini kao da se ni sa čim previše ne opterećuju. Ipak, istina je da Vodolija nerijetko preispituje sopstvene odluke i veoma joj je važno šta dugi misle o njoj. Ipak, radije će slagati da nije nesigurna u sopstvene odluke i postupke nego pokazati tu svoju slabost. Međutim, nije slabost priznati da ponekad nismo sigurni u ono što mislimo i pitati druge za mišljenje.

Ribe: Mogu to sam da prebrodim

Kad im se dogodi nešto loše, osjećajne Ribe „otplivaće“ u osamu pokušavajući same da riješe to što ih muči. I pritom će samoj sebi lagati da sve može sama da prebrodi, udubljena u sopstvene misli i kontemplacije. Ali na taj način može još više da potone na dno i ostane zarobljena u mraku. Dajte svojoj prijateljici Ribi do znanja da nije sama i da želite da joj pomognete.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

 • 18:20 Čarolija Republike Srpske (ep.04)

  ''Čarolija Republike Srpske (ep.04)

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

 • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.