AMS Srpske

Od danas zatvoren put u Ljeskovim vodama između Doboja i Stanara

  • Izvor: Agencije
  • 02.06.2023. 08:21

Saobraćaj će od danas na regionalnom putu od Doboja prema Stanarima preko prevoja Ljeskove vode biti obustavljen do 1. avgusta, a vozila će se preusmjeravati na alternativne pravce, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Alterantivni pravci su Razboj-Gornja Vijaka-Derventa-Doboj i Razboj-Tedin Han-Doboj.

Na magistralnom putu kroz Rogaticu sutra će od 18.00 do 21.00 čas zbog proslave maturske večeri i defilea maturanata biti obustavljen saobraćaj, a vozila preusmjerena na alternativne putne pravce ulicama Đenerala Draže, Јanka Јolovića i Serdar Јanka.

SPC obilježava Svetog mučenika Talaleja: Danas ne idite na groblje

SPC obilježava Svetog mučenika Talaleja: Danas ne idite na groblje

Na magistralnom putu Brčko-Bijeljina i na regionalnom putu Stari Ugljevik-Glavičice u rejonu Glinja saobraćaj se odvija usporeno uz povremene kratkotrajne prekide. Usporen saobraćaj zbog radova je i na dijelu magistralnog puta Žegulja-Ljubinje, dionica Podvrsnik-Ljubinje, na dionici magistralnog puta Šargovac-Banjaluka zbog sanacije pasarele i na putu Rudanka-Razboj u mjestu Ljeskove vode.

Zbog minerskih radova na magistralnom putu Sarajevo-Foča, dionica Trnovo-Miljevina u kanjonu rijeke Bistrice, dolazi do povremene obustave saobraćaja od 11.00 i 15.00 časova u trajanju od dva puta po pet do sedam minuta.

Na istom magistralnom putu, ali na dionici Dobro Polje-Miljevina, zbog radova na sanaciji klizišta, izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja.

Velika akcija policije u Banjaluci, pronađeno više od kilogram marihuane

Velika akcija policije u Banjaluci, pronađeno više od kilogram marihuane

Saobraćaj se zbog sanacije klizišta na dionici magistralnog puta Foča-Goražde u mjestu Filipovići odvija otežano, jednom trakom, a izmjene su i na putu Rudice-Novi Grad gdje je u toku izgradnja biciklističke i pješačke staze.

Režim u odvijanju saobraćaja izmijenjen je zbog radova na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Vrba u tunelu Čemerno.

Izmjene su i na putnim pravcima Prijedor-Kozarac zbog izgradnje auto-puta, zatim Gradiška-Nova Topola-Klašnice, Brod na Drini (Foča)-Hum (Šćepan Polje), kod Doboja gdje je u toku gradnja auto-puta, kao i na dionici magistralnog puta Stari Majdan-Banjaluka-Rudarska.

Na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, zbog aktiviranog klizišta vozi se usporeno, kao i na putu Stari Ugljevik-Glavičice u rejonu Starog Ugljevika.

Priča o Živku - broju 1128 sa spiska Diane Budisavljević

Priča o Živku - broju 1128 sa spiska Diane Budisavljević

Zbog oštećenja mostova preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i rijeke Јablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

Deminiranje terena odvija se na regionalnom putu Podnovlje-Polje, kod deminerskog gradilišta "Gornji Božinci" zbog čega će svakim radnim danom dolaziti do privremene obustave saobraćaja.

Vangabaritni prevoz kreće se putnim pravcima Lepenica-Brčko-Bijeljina-Zvornik, Stanić Rijeka-Derventa-granični prelaz Brod i Ledenice-Crkvina-granični prelaz Šamac.

U FBiH se sanacionih radova na mostu "Gorica", na auto-putu Zenica-Sarajevo, za saobraćaj je zatvorena desna cijev tunela "1. mart", a vozila saobraćaju dvosmjerno kroz lijevu tunelsku cijev.

Kraj drame u Americi: Senat usvojio zakon!

Kraj drame u Americi: Senat usvojio zakon!

Usporeno se vozi i danas kroz tunel Karaula na magistralnom putu Olovo-Kladanj u periodu od 9.00 do 14.00 časova zbog zamjene rasvjete.

Sporije zbog radova vozi se magistralnim putevima Travnik-Vitez, Šićki Brod-Lukavac, Bihać-Kamenica, Kiseljak-Gromiljak i Ripač-Dubovsko, kao i na ulazu u Bugojno iz smjera Rostova.

Zbog slijeganja puta na ulazu u Vinac iz smjera Donjeg Vakufa u funkciji je samo jedna traka, a brzina je ograničena na 20 kilometara na čas.

Radovi se izvode i na mostu ulazu u Nemilu, gdje je saobraćaj obustavljen, a vozila saobraćaju preko raskrsnice u Topčić Polju.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja.