Tumed

Poznati jutjuber pronađen mrtav: Еvo na šta se sumnja

 • Izvor: B92
 • 15.02.2024. 11:03

Popularni jutjuber "Twomad", odnosno Mudea Sedik je preminuo. Imao je 23 godine.

Policija je za TMZ rekla da je internet ličnost koja ima milione pratilaca na svojim različitim kanalima i društvenim mrežama pronađena u utorak uveče u svojoj kući u Los Anđelesu bez znakova života.

TMZ-u je rečeno da se zabrinuti prijatelji nisu čuli sa Tumedom nekoliko dana, a čak je propustio i neke sastanke. Kao rezultat toga, LADP je poslat da provjeri o čemu se radi i tada su pronašli njegovo tijelo, iako je nejasno koliko je dugo prije pronalaska bio mrtav.

Izvori kažu da je na licu mjesta pronađen pribor za drogu, a rečeno je i da se ovaj slučaj trenutno tretira kao moguće predoziranje. Smrt se ne tretira kao sumnjiva.


U Bijeljini muk oko skandala sa eksplicitnim fotografijama

U Bijeljini muk oko skandala sa eksplicitnim fotografijama

Tumed je izazvao zabrinutost među fanovima posljednjih nedjelja, uključujući neke čudne tvitove koje je objavljivao tokom prošle nedelje, kao i gomilu fotografija vatrenog oružja.

Tumed se u posljednje vrijeme upleo u kontroverzu i čini se da je bio van radara posljednjih mjeseci kada je u pitanju njegovo kreiranje sadržaja. Njegov posljednji video među sva 3 njegova kanala bio je prije 5 meseci, a tamo je izgledao raspoloženo.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

  'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska