Krupa poslije "Želje" mjerka skalp Zrinjskog

  • 26.09.2020. 20:00

Teži početak na klupi Krupe trener Velimir Stojnić gotovo da nije mogao imati. Gostovanje na Grbavici, pa utakimice protiv Zrinjskog i Širokog Brijega poslije prikazanog u uvodnih sedam kola nisu najbolja prilika za popravljanje utiska. 

Međutim, Krupa je iznenadila Željezničar, a sada planira da uradi isto protiv ''plemića'' iz Mostara. Zrinjski je emotivno i fizički iscrpljen nakon penala u Nikoziji, ali to ne zavarava Stojnića koji kaže da rival ima roster sa 25 igrača visokog kvaliteta.

- Sad imamo vjetar u leđa i mirniju situaciju gdje trebamo da pokažemo mudrost. Zrinjski je jak, ravnpravno se nosi na evropskoj sceni. Imaju dva podjednaka tima, vidjećemo u kakvom su fizičkom i zdravstvenom stanju - rekao je Stojnić.

Razmišljamo o njima, ali razmišljamo i o sebi kaže Stojnić koji ne ostavlja dilemu da će njegova ekipa i ovu utakmicu odigrati muški kao u prethodnom susretu. Odlično poznaje trenera gostiju, ali i lidera ekipe Nemanju Bilbiju kojeg je trenirao u mlađim kategorijama Borca. 

Žižovića sam doveo u Borac kao igrača, Bilbiju znam od malena, s njim sam radio, dobro se poznajemo. Još igrača Zrinjskog igralo je kod mene u reprezentaciji. Ovo je utakmica gdje će odlučiti momenat, potreban je faktor sreće - rekao je Stojnić.

Stojnić je odmah po dolasku izvršio promjene, Krupa je zaigrala u novoj formaciji, a kapiten Nikola Dujaković dobio je novu ulogu. Iskusni trener smatra da njegov tim ima kapacitet da ispuni zacrtane ciljeve, primarmo opstanak u ligi, pa o činjeni da prelazni rok nije završen ne razmišlja puno.

Utakmica Krupa Zrinjski igra se u ponedjeljak od 16 časova.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program