Razbio mu auto

NBA košarkaš pretukla mladića na ulici

  • 01.06.2020. 10:52

Američki košarkaš Džej Ar Smit prebio je momka, koji mu je oštetio automobil u Los Anđelesu. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Smit udara mladića koji leži na zemlji. Sve se odigralo u stambenom dijelu grada, daleko od protesta koji se dešavaju u centru.

I sve ovo je istina koju je, uz mnogo psovki, priznao i košarkaš.

"Jedan od tih belih j***ča nije znao gdje je krenuo, pa je razbio moje staklo na automobilu. Jurio sam ga i šutirao u d***. To nije bilo djelo iz mržnje. Nemam problem ni sa kim ko nema problem sa mnom. Problem je j****i sistem. To je to", rekao je Džej Ar Smit.

Smit je tokom karijere igrao za Nju Orleans Hornets, Njujork Niks, Denver Nagetse, Klivlend Kavalairse i kineski Žeijang., a sada je bez angažmana.

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok