Srpski napadač oduševljava Engleze

Nevil i Kion porede Mitrovića sa Drogbom i Kostom

  • 26.09.2018. 16:20

Fil Nevil i Martin Kion, legende ostrvskog fudbala, napadača Fulama Aleksandra Mitrovića uporedili su sa Didijeom Drogbom i Dijegom Kostom.

Srbin će, prema njihovim riječima, obezbijediti ostanak Fulama u Premijer ligi. Mitrović je ovog ljeta iz Njukasla za 22 miliona funti prešao u Fulam za koji briljira još od zime (12 golova na 20 utakmica). Dobru formu iz prošle sezone prenio je na ovu gdje je u šest utakmice Premijer lige dao pet golova.

"Ako ostanu u Premijer ligi, on će biti razlog za to", rekao je Kion za MotD2.

Nevil kaže da Mitrović nije baš Dijego Kosta, ali da je sličan tip igrača.

"On nije Dijego Kosta, ali ima njegove karakteristike, žestok je, užasno je igrati protiv njega jer zlostavlja defanzivce. Njegov skok, bio je jedan u drugom poluvremenu, kada je skočio iznad Kristijana Kabaselea i pogodio prečku, bio je fantastičan", dodaje Nevil i konstatuje da Mitrović svakako nudi nove opcije u napadu Fulama.

Ekipa Slaviše Jokanovića naredni premijerligaški meč igra protiv Evertona u meču sedmog kola na “Gudison parku”.

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska