Evrokup

Partizan slavio protiv Tofaša

  • 08.10.2019. 22:42

Košarkaši Partizana pobijedili su večeras turski Tofaš 93:80 (15:27, 30:22, 21:17, 27:13) u beogradskoj "Štark areni" u drugom kolu grupe B Evrokupa.

Bio je ovo drugi trijumf Partizana u Evrokupu, a pobjedom u prvom meču pred domaćim navijačima u novom ambijentu, nastavio je pobjedničku seriju.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Rade Zagorac sa 26 poena, a pratili su ga Nemanja Gordić i Kori Volden da 12, dok je kapiten Novica Veličković sa 15 koševa završio meč.

Crno-bijeli su slabo otvorili meč, a loša igra u odbrani rezultovala je zaostak od 14 poena početkom druge dionice.

Izbranici Andree Trinikijerija do kraja poluvremena uspjeli su da smanje na četiri poena zaostatka, a treći period donio je potpuno buđenje.

Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz postigli su važne poene kojim je Partizan uhvatio priključak i kojim je stigao do vođstva.

Nastavak je donio egal igru, a sredinom posljednjeg dijela, crno-bijeli su uspjeli da naprave razliku od devet poena, koja je na kraju bila ključna za drugi trijumf u Evrokupu.

Košarkaši Partizana sljedeći meč u Evrokupu igraće 16. oktobra protiv Ritasa u gostima.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.