In memoriam

Preminuo Patrik Bauman 

  • 14.10.2018. 15:54

Generalni sekretar Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) Patrik Bauman preminuo je danas u 51. godini.

Bauman, koji je i član Međunarodnog olimpijskog komiteta, preminuo je usljed srčanog udara tokom boravka u Buenos Ajresu, gdje je prisustvovao Olimpijskim igrama mladih. 

On je bio član FIBA od 1995. godine, a od 2002. je obavljao funkciju generalnog sekretara. 

Bauman rođen je 5. avgusta 1967. godine u Bazelu. Košarkom je počeo da se bavi kao igrač, trener i sudija, a 1994. godine je u FIBA ušao kao advokat. 

Švajcarac se ističe kao jedan od najzaslužnijih za porast popularnosti basketa tri na tri i uvođenja novog sistema svjetskih i evropskih prvenstava i kvalfikacija za ova takmičenja.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)