Rapsodija Želje, petarda u mreži Slobode

  • 13.03.2021. 20:36

Fudbaleri Željezničar Sport tima maestralno su započeli proljećni dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Nakon što su kao gosti u Prijedoru šokirali jesenjeg šampiona Rudar pobjedom 2:1, ''plavi'' su na svom terenu deklasirali Slobodu iz Novog Grada rezultatom 5:1. Pobjeda je mogla da bude i ubjedljivija, ali je Željo promašio nekoliko stopostotnih prilika.

Izabranici Zorana Ćurguza poveli su već u 3. minutu preko Bojana Markovića koji je na ovom meču bio dvostruki strijelac jer je postigao i pet pogodak. I na ovoj utakmici se potvrdilo da tandem Bojan Marković - Danilo Teodorović funkcioniše besprijekorno. Teodorović je postigao drugi pogodak i iznudio je penal koji je realizovao Adonis Bilal, a u strijelce se još upisao Aleksandar Petrović. Trener Ćurguz najavio je da će ovo biti Željino proljeće.

- Imamo nivo igre iznad ovog ranga takmičenja. To smo demonstrirali danas. Postigli smo dva gola za 15 minuta i riješili utakmicu. Na vrijeme smo postizali golove i doveli smo meč tamo gdje mi želimo. Danas se pitala samo jedna ekipa, a to je Željezničar. Igramo atraktivno, nemamo limit, ako uspijemo da zadržimo tim i popunimo sa još nekim mladim momcima iz naše škole, dogodine možemo najviši plasman - rekao je Ćurguz.

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska