Upravni odbor KS BiH prelomio

Utakmica Igokea – Sparsi ipak će se igrati

  • 15.01.2020. 18:18

Jučerašnja dešavnaja u košarkaškoj Ligi BiH danas su dobila svoj konačan epilog. "Prvenstvo se nastavlja po predviđenom rasporedu, a utakmica između Igokee i Sparsa iz Sarajeva, biće odigrana u novom terminu koji su dogovorila dva kluba", potvrdio je to za ATV, potpredsjednik KS BiH Boris Spasojević.

Na sastanku su danas učestvovali predstavnici klubova koji se takmiče u ABA i ABA2 ligi, a zaključak je da mora postojati bolja komunikacija između klubova.

"Klubovi moraju imati komunikaciju, jer u propozicijama i piše da se klubovi dogovaraju o terminu utakmica, što komesar na kraju samo potvrđuje. U slučaju da se klubovi ne mogu dogovoriti, onda je nadležan komesar lige. Danas smo našli kompromis i shvatamo situaciju i klubova iz ABA 2 lige koji se bore za opstanak, jer je i njima teško da se uklope u termine. Jednom riječju neće biti sankcija nikakvih ni za klubove ni za komesara. Našli smo zajednički jezik sa svim klubovima i UO je zaključio da mora biti više komunikacije između klubova", rekao je Spasojević.

Predstavnici Igokee i Sparsa, Siniša Kovačević i Nihad Selimović dogovorili su da se nova utakmica dva kluba odigra u februaru, u toku pauze kada se igraju nacionalni kupovi.

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program