Sjednica Skupštine grada

Banjalučka Skupština prihvatila prijedlog trajnog rješenja vodosnabdijevanja na Manjači

  • Izvor: SRNA
  • 07.03.2024. 15:58

Odbornici Skupštine grada Banjaluka prihvatili su danas prijedlog trajnog rješenja pitanja vodosnabdijevanja na području Manjače.

Na sjednici je podržana i odluka koja se tiče podrške za liječenje omladine i trudnica oboljelih od dijabetesa tipa jedan i donesen program dodjele subvencija poslovnim subjektima u Banjaluci u ovoj godini, uz amandman.

Usvojena je i Odluka o davanju saglasnosti na inicijativu za gradnju spomen-obilježja poginulim borcima Odbrambeno–otadžbinskog rada u mjesnim zajednicama Vrbanja i Debeljaci.

Skupština Banjaluke usvojila sve inicijative SPS-a

Skupština Banjaluke usvojila sve inicijative SPS-a

Na sjednici je usvojena Studija javnog prevoza putnika na području grada sa brojanjem putnika i prijedlogom mjera unapređenja, kao i više tačaka koje se odnose na produžetak zakupa pod posebnim uslovima, a utvrđeni su i nazivi za više ulica.

Podršku odbornika nije dobio prijedlog odluke o utvrđivanju stope poreza na nepokretnosti.

Predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković rekao je da je direktor Centra za socijalni rad Banjaluka uputio Gradskoj upravi realokaciju sredstava kao pomoć za Zavod za distrofičare i slijepa i slabovida lica.

Ninković je zatražio da se zakaže vanredna sjednica na kojoj će se naći samo ta jedna tačka, te se uskoro očekuje početak vanredne sjednice. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.