Сједница Скупштине града

Бањалучка Скупштина прихватила приједлог трајног рјешења водоснабдијевања на Мањачи

  • Извор: СРНА
  • 07.03.2024. 15:58

Одборници Скупштине града Бањалука прихватили су данас приједлог трајног рјешења питања водоснабдијевања на подручју Мањаче.

На сједници је подржана и одлука која се тиче подршке за лијечење омладине и трудница обољелих од дијабетеса типа један и донесен програм додјеле субвенција пословним субјектима у Бањалуци у овој години, уз амандман.

Усвојена је и Одлука о давању сагласности на иницијативу за градњу спомен-обиљежја погинулим борцима Одбрамбено–отаџбинског рада у мјесним заједницама Врбања и Дебељаци.

Скупштина Бањалуке усвојила све иницијативе СПС-а

Скупштина Бањалуке усвојила све иницијативе СПС-а

На сједници је усвојена Студија јавног превоза путника на подручју града са бројањем путника и приједлогом мјера унапређења, као и више тачака које се односе на продужетак закупа под посебним условима, а утврђени су и називи за више улица.

Подршку одборника није добио приједлог одлуке о утврђивању стопе пореза на непокретности.

Предсједник Скупштине града Љубо Нинковић рекао је да је директор Центра за социјални рад Бањалука упутио Градској управи реалокацију средстава као помоћ за Завод за дистрофичаре и слијепа и слабовида лица.

Нинковић је затражио да се закаже ванредна сједница на којој ће се наћи само та једна тачка, те се ускоро очекује почетак ванредне сједнице. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)