Banjaluka

Ogorčenost u Česmi zbog problema: Hvale se mostom, a znamo da ga ne radi Grad

  • Izvor: ATV
  • 07.02.2024. 19:27

Brojni su problemi u banjalučkom naselju Česma. Kanalizacija se izlije sa prvom kišom a još se čeka i rekonstrukcija glavne saobraćajnice, kažu mještani.

Obećano im je kažu mnogo, a na obećanjima je sve i ostalo.

"Izborna je godina da li je ovo kupljenje poena ili je stvarno iskreno, više ni u šta ne vjerujemo. Vjerovaćemo kada vidimo bagere i kada krene realizacija", kaže nam mještanka Slađana Nedimović.

"Sve se obećava, ovdje u naselju sve se obećava, i put i igralište se obećavalo gore u gornjem dijelu Česme, međutim mi to ništa nismo dobili", dodaje Snežana Zelić.


Poznato kada izlazi intervju s Putinom zbog kojeg je Amerika na nogama

Poznato kada izlazi intervju s Putinom zbog kojeg je Amerika na nogama

"Nama stalno govore 'pa dobili ste most, pravimo vam most', mi znamo da ne radi most Grad, da radi Vlada Republike Srpske, mi molimo Grad da radi ono što je u njihovoj nadležnosti, nek završe taj kilometar saobraćajnice i mi ćemo reći 'svaka čast, kapa dole", ističe Ružica Kresojević.

Gradonačelnika Draška Stanivukovića čini se, to previše ne brine. On je u svojoj današnjoj posjeti Česmi pompezno najavio nove projekte među kojima nema onih prioritetnih.

"Imamo od Trapista dovdje do Česme, kroz Mađir, imamo da nemamo rasvjetu i potrebno je i tu dosta svjetiljki, bandera koja moramo da uradimo, dakle jedno potpuno novu rasvjetu, prema sadašnjoj dinamici, izvođače biramo u februaru, očekujemo u martu i to da uradimo rasvjetu", najavljuje Stanivuković.


Hit: Pogledajte kako je naša novinarka lovcu

Hit: Pogledajte kako je naša novinarka lovcu "prodala" lovačku priču

Na listi novih projekata našlo se još i početak gradnje šetališta na ušću Vrbanje i Vrbasa, kao i završetak radova na izgradnji mosta.

Iz vladajuće većine još jednom podsjetili su gradonačelnika da ono što je do sada urađeno u Česmi, kao i most kojim se Stanivuković toliko hvali, finansirala je Vlada Republike Srpske, a ne Grad.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: