Banjaluka

Veliki broj građana dočekao pravoslavnu Novu godinu u porti Hrama Hrista Spasitelja

  • 14.01.2020. 10:46

Veliki broj građana Banjaluke dočekao je pravoslavnu Novu godinu u porti Hrama Hrista Spasitelja, gdje su nastupili Ansambl narodnih igara i pjesama "Veselin Masleša", Gradski tamburaški orkestar i etno-grupa "Iskon".

U hramovima Eparhije banjalučke u ponoć je služen moleban povodom pravoslavne Nove godine, a jutros je u Hramu Svete Trojice Njegovo preosveštenstvo episkop banjalučki Jefrem služio liturgiju povodom dva velika pravoslavna praznika - Obrezanja Isusa Hrista i Svetog Vasilija Velikog.

Banjalučani su pravoslavnu Novu godinu slavili i u brojnim ugostiteljskim objektima, ali i kućnoj atmosferi.

U Policijskoj upravi Banjaluka Srni je rečeno da je novogodišnja noć protekla mirno.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program