Turista

Šmit zaprijetio Nešiću: Zamislite šta bi uradio Еšdaun

  • Izvor: RTRS
  • 08.11.2023. 22:58

Kristijan Šmit zaprijetio je ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Nenadu Nešiću da "zamisli šta bi uradio Pedi Еšdaun" povodom Nešićevih izjava o statusu Šmita u BiH.

"Prije svega, to sve nije njegova nadležnost, već MIP-a. On bi trebao sa njima razgovarati“, rekao je Šmit u Teleringu.

Kaže da se Nešić "nevjerovatno ponaša".

"I način na koji se on ponaša zaista brine, posebno kada to pogledate u kontekstu bezbjednosne situacije“, izjavio je Šmit.

Šmit kaže da je on Nijemac i da je zato korektan.

"Zaista nisam srećan kada vidim da gospodin Nešić daje neke izjave koje su pogrešne i zlonamjerne. Zaista bi trebao raditi da njegove namjere budu po strani i da u miru nastavimo raditi svako svoj posao“, istakao je Šmit.

Ko koči istragu protiv Šmita?

Ko koči istragu protiv Šmita?

Kaže da bi Nešić trebao štititi i njega.

"Ja sam bio i u Rajlovcu, a tamo su ljudi sa dugim cijevima. Nešić bi trebao biti meni zahvalan što se ovoliko trudim da donesem boljitak ovoj zemlji. Trebalo bi ga biti stid što se upušta u ovakve igre“, kaže on.

Ponovio je da je on miran čovjek.

"Ali ako neko misli da se može poigravati sa ovim temama samo da bi napravio šou, onda to ne prihvatam. To je neodgovorno ponašanje. On bi trebao biti svjestan da se ne može ovako ponašati i ne dopada mi se njegovo ponašanje“, zaključio je Šmit.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film