Srebrenik

Gazda radniku poklonio Golfa 6 i vaučer od 1.000 KM

  • 07.10.2023. 10:11

Vlasnik firme za preradu i ugradnju lima "Bekrić d.o.o." iz Srebrenika Adnan Bekrić odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrijednijih radnika, Еdmira Džaferovića na jedan nevjerovatan način.

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima, nije samo obavljao svoj posao temeljno, već je uvijek išao korak dalje kako bi pomogao tvrtki da raste i razvija se. Njegova predanost, stručnost i radna etika istakli su ga kao izvanrednog radnika.

U znak zahvalnosti za sve što je Džaferović učinio za firmu "Bekrić d.o.o.", Adnan Bekrić, vlasnik firme, donio je odluku koja će zasigurno ostati urezana u sjećanju svih prisutnih. Na posebnom okupljanju u prostorijama firme, pred nekoliko zaposlenika i kolega, Bekrić je uručio ključeve novog automobila Golf 6 Еdmiru Džaferoviću, te mu je poklonio i bon u iznosu od 1.000 KM na benzinskoj pumpi.

Snažan zemljotres pogodio Avganistan

Snažan zemljotres pogodio Avganistan

"Еdmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana - sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromnim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega", rekao je Bekrić tokom predaje ključeva.

Džaferović se zahvalio na poklonu te je rekao da ovu gestu neće zaboraviti.

Pucao na kuću sugrađanina jer mu je demolirao lokal

Pucao na kuću sugrađanina jer mu je demolirao lokal

"Ovo je nevjerojatan dar, i ne znam šta reći. Hvala, gospodine Bekrić. Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju", istaknuo je Džaferović.

Ovaj nesebičan čin Adnana Bekrića i gesta zahvalnosti prema Еdmiru Džaferoviću svakako će ostati zapamćeni kao primjer kako se dobar rad i predanost prepoznaju i nagrađuju u poslovnom svijetu. Osim što je dobio automobil, Еdmir je dobio i snažnu potvrdu da njegov trud vrijedi, piše Studiod.ba.

Cijela priča podsjeća nas na važnost prepoznavanja i nagrađivanja izvanrednih zaposlenika u svim sferama života. Adnan Bekrić i firma "Bekrić d.o.o." ne samo da su dobili odanog radnika, već su i pokazali kako zahvalnost i velikodušnost mogu stvoriti pozitivan radni okoliš i osnažiti zajednicu.

Žene sa djecom prose u Boriku, a muškarci ih čekaju na klupama

Žene sa djecom prose u Boriku, a muškarci ih čekaju na klupama


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program