Toplo se obucite

I dalje veoma hladno, očekuje se slabljenje vjetra

  • 24.02.2019. 08:41

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati sunčano i veoma hladno vrijeme, a jak sjeverac duvaće u planinama i u Hercegovini.

U planinama se na momente očekuje olujni sjeverac, a u Hercegovini olujna bura. Tokom dana vjetar će slabiti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od nula do pet, na jugu do devet, a na planinama oko minus šest stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Hercegovini jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim krajevima umjereno oblačno. 

U svim krajevima jutros je bilo veoma hladno sa jakim mrazom. 

Na Bjelašnici je u 7.00 časova izmjereno minus 18 stepeni, na Sokocu minus 14, na Han Pijesku minus 13, na Čemernu minus 12, u Kalinoviku minus 10, u Banjaluci, Srebrenici, Šipovu, na Ivan Sedlu, Tuzli i u Sanskom Mostu minus devet, u Doboju, Mrkonjić Gradu, Krupi na Uni i Ribniku minus osam, u Bijeljini, Sarajevu, Višegradu, Srpcu, Gacku, Novom Gradu i Bihaću minus sedam, a u Zvorniku, Livnu i Gradačcu minus šest stepeni. 

U Rudom je bilo minus pet, u Foči minus četiri, u Bileći minus tri, u Grudama minus dva, u Trebinju i Širokom Brijegu nula, u Mostaru jedan, a u Neumu četiri stepena Celzijusova. 

Visina snijega na Han Pijesku jutros iznosi 53 centimetra, a na Čemernu 35 centimetara.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program