Ponesite kišobran 

Postepeno naoblačenje i padavine

  • 13.03.2019. 08:11

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će prije podne biti suvo i promjenljivo oblačno vrijeme, tokom dana očekuje se postepeno naoblačenje uz padavine krajem dana na zapadu, a potom i u ostalim krajevima.

Ujutro će biti hladno sa mrazem, uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće suvo uz promjenljivu oblačnost, sunčane intervale i malo toplije. Kasnije popodne očekuje se naoblačenje na sjeverozapadu koje će do večeri zahvatiti i ostale krajeve donoseći kišu u nižim, te susnježicu i snijeg u višim predjelima. 

Duvaće slab vjetar, promjenljivog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od sedam do 13, na jugu oko 15, a na planinama do četiri stepena Celzijusova. 

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus 11, Čemerno minus devet, Han Pijesak minus osam, Gacko minus šest, Kalinovik i Drinić minus pet, Sarajevo i Šipovo minus četiri, Srebrenica, Mrkonjić Grad, Ribnik, Krupa na Uni, Bileća i Novi Grad minus tri, Banjaluka, Doboj, Srbac, Prijedor i Rudo minus dva, Zenica minus jedan, Zvornik, Višegrad i Bijeljina nula, Trebinje dva, Bihać tri, Mostar pet, te Neum šest stepeni Celzijusovih. 

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program