Turistička organizacija Republike Srpske

Raspisan konkurs “Fotografijom kroz Srpsku 2023”, ovo su nagrade

  • 25.10.2023. 09:31

Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) uz podršku Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske (MTT RS) organizuje foto konkurs “Fotografijom kroz Srpsku 2023”.

"U ovom periodu između sezona, željeli smo da ovaj period godine učinimo zanimljivim nama sa turističke strane, jedinim atraktivnim konkursom sa atraktivnom nagradama, sa dobrom žirijem koji će da bira fotografije", kaže za ATV Marko Radić, rukovodilac sektora za razvoj i promociju TO Republike Srpske

Međunarodni konkurs traje do 3. decembra i mogu se prijaviti svi iznad 15 godina.

"Nagrade su podijeljene u dva dijela. Prva tri mjesta kao glavne nagrade i imamo dvije specijalne nagrade. Što se tiče glavnih nagrada, radi se o aranžmanima po izboru povjednika na prostoru Srpske. Prva nagrada 1.000. druga 700, treća 500 maraka vrijednosti aranžmana. Dvije specijalne nagrade, jedna je nagrada publike, to će biti slika sa najviše "lajkova" na društvenim mrežama na TO. Peta nagrada je specijalna, gdje ćemo nagraditi više od 60 fotografija jer ćemo nagraditi fotografije iz svakog mjesta", kaže Radić za ATV.

Pratite nas i putem Vibera