Туристичка организација Републике Српске

Расписан конкурс “Фотографијом кроз Српску 2023”, ово су награде

  • 25.10.2023. 09:31

Туристичка организација Републике Српске (ТОРС) уз подршку Министарства трговине и туризма Републике Српске (МТТ РС) организује фото конкурс “Фотографијом кроз Српску 2023”.

"У овом периоду између сезона, жељели смо да овај период године учинимо занимљивим нама са туристичке стране, јединим атрактивним конкурсом са атрактивном наградама, са добром жиријем који ће да бира фотографије", каже за АТВ Марко Радић, руководилац сектора за развој и промоцију ТО Републике Српске

Међународни конкурс траје до 3. децембра и могу се пријавити сви изнад 15 година.

"Награде су подијељене у два дијела. Прва три мјеста као главне награде и имамо двије специјалне награде. Што се тиче главних награда, ради се о аранжманима по избору повједника на простору Српске. Прва награда 1.000. друга 700, трећа 500 марака вриједности аранжмана. Двије специјалне награде, једна је награда публике, то ће бити слика са највише "лајкова" на друштвеним мрежама на ТО. Пета награда је специјална, гдје ћемо наградити више од 60 фотографија јер ћемо наградити фотографије из сваког мјеста", каже Радић за АТВ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)