Vikendica van grada

Kuća od 140 kvadrata za 5.000 evra i to u Srbiji

  • Izvor: Mondo.rs
  • 29.09.2023. 11:40

Nakon što se završila pandemija koronavirusa, mnogi su poželjeli da imaju vikendicu van grada radi svog mira i pravog odmora. Međutim, cijene su skočile u nebo zbog pandemije i sukoba u Ukrajini, a trenutno nema pokazatelja da će se u skorije vrijeme nešto promijeniti što se tiče cijena nekretnina.

Na društvenim mrežama se pojavio oglas prodaju vikend kuće iznad sela Potočac u podnožju planine Juhor na 15 kilometara od Paraćina koja se prodaje za 10.000 evra. Vlasnik kuće je u oglasu istakao i da se oko objekta koji je na prodaji nalazi i veći kompleks zemlje.

Prevrnuo se autobus sa đacima, strahuje se da ima mrtvih

Prevrnuo se autobus sa đacima, strahuje se da ima mrtvih

Takođe, za isti iznos prodaje se i kuća koja je za renoviranje na jugoistoku Srbije u selu Šišava kod Vlasotinca. Na oglasima se nalazi i porodična kuća od 140 kvadrata u Banatskom Aranđelovu čija je cijena svega 5.500 evra.

Ove jeftinije kuće uglavnom se nalaze u ruralnim sredinama, a za neke je potrebno renoviranje, dok su druge potpuno funkcionalne i spremne za useljenje. Tako na primjer vlasnik kuće u Lukovu u Vranju u oglasu za prodaju istakao je da porodična kuća ima 70 kvadrata i da se nalazi na placu od 13 ari koji ima direktno izlaz na put.

Preminula Mirjana Raosavljević, sudija Višeg privrednog suda u Banjaluci

Preminula Mirjana Raosavljević, sudija Višeg privrednog suda u Banjaluci

Ova kuća je udaljena na samo 11 kilometara od grada. U oglasu piše i da ima prelep pogled na grad, ali i da je potrebno dodatno ulaganje.

Takođe, u ponudi na oglasima je i kuća od 128 kvadrata u opštini Sečanj koja ima i pomoćni objekat. Nalazi se na placu od 11 ari koji je potpuno ograđen, a instalacije u kući su postavljene i funkcionalne.

Za zapošljavanje uzeli 100.000 KM: Graničnim policajcima BiH pet godina zatvora

Za zapošljavanje uzeli 100.000 KM: Graničnim policajcima BiH pet godina zatvora

Vlasnik je istakao da je kući potrebno gletovanje i krećenje, ali da je objekat od čvrste gradnje odnosno cigle, a da je pomoćni objekat od blokova. U cijenu od 10.000 evra ulaze i stvari koje se nalaze u kući, a vlasnik je uz cenu istakao i mogućnost dogovora.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)