Викендица ван града

Кућа од 140 квадрата за 5.000 евра и то у Србији

  • Извор: Мондо.рс
  • 29.09.2023. 11:40

Након што се завршила пандемија коронавируса, многи су пожељели да имају викендицу ван града ради свог мира и правог одмора. Међутим, цијене су скочиле у небо због пандемије и сукоба у Украјини, а тренутно нема показатеља да ће се у скорије вријеме нешто промијенити што се тиче цијена некретнина.

На друштвеним мрежама се појавио оглас продају викенд куће изнад села Поточац у подножју планине Јухор на 15 километара од Параћина која се продаје за 10.000 евра. Власник куће је у огласу истакао и да се око објекта који је на продаји налази и већи комплекс земље.

Преврнуо се аутобус са ђацима, страхује се да има мртвих

Преврнуо се аутобус са ђацима, страхује се да има мртвих

Такође, за исти износ продаје се и кућа која је за реновирање на југоистоку Србије у селу Шишава код Власотинца. На огласима се налази и породична кућа од 140 квадрата у Банатском Аранђелову чија је цијена свега 5.500 евра.

Ове јефтиније куће углавном се налазе у руралним срединама, а за неке је потребно реновирање, док су друге потпуно функционалне и спремне за усељење. Тако на примјер власник куће у Лукову у Врању у огласу за продају истакао је да породична кућа има 70 квадрата и да се налази на плацу од 13 ари који има директно излаз на пут.

Преминула Мирјана Раосављевић, судија Вишег привредног суда у Бањалуци

Преминула Мирјана Раосављевић, судија Вишег привредног суда у Бањалуци

Ова кућа је удаљена на само 11 километара од града. У огласу пише и да има прелеп поглед на град, али и да је потребно додатно улагање.

Такође, у понуди на огласима је и кућа од 128 квадрата у општини Сечањ која има и помоћни објекат. Налази се на плацу од 11 ари који је потпуно ограђен, а инсталације у кући су постављене и функционалне.

За запошљавање узели 100.000 КМ: Граничним полицајцима БиХ пет година затвора

За запошљавање узели 100.000 КМ: Граничним полицајцима БиХ пет година затвора

Власник је истакао да је кући потребно глетовање и крећење, али да је објекат од чврсте градње односно цигле, а да је помоћни објекат од блокова. У цијену од 10.000 евра улазе и ствари које се налазе у кући, а власник је уз цену истакао и могућност договора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.