Dejan Dragijević

Advokat otkrio kada će biti saslušana majka osumnjičenog za Dankino ubistvo

  • Izvor: Telegraf
  • 14.04.2024. 11:34

Nebojša Živanović, advokat Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, otkrio je kada će njegova majka Svetlana biti saslušana.

Dejan Dragijević je zajedno sa Srđanom Jankovićem osumnjičen za ubistvo male Danke, za čijim se tijelom još traga. Njegov otac nalazi se u pritvoru, osumnjičen da mu je pomogao da prikrije zločin, dok je njegov brat Dalibor umro u pritvoru.

Jedina u kući je ostala majka Dejana Dragijevića, Svetlana koja navodno sarađuje sa policijom.

"Njeno saslušanje, odnosno davanje iskaza povodom slučaja ubistva male Danke Ilić biti u VJT u Zaječaru u utorak 16. aprila u osam sati", rekao je advokat za Informer i dodao da će tada obaviti i razgovor sa Radetom Dragijevićem koji se u produženom pritvoru brani ćutanjem.

19. dan od nestanka male Danke Ilić - tijela još nema

19. dan od nestanka male Danke Ilić - tijela još nema

Inače, kako je objasnio, Živanović se do sada detaljno upoznavao sa slučajem, čitao i proučavao spise predmeta.

Podsjetimo, potraga za tijelom djevojčice, koja je nestala 26. marta, još uvijek traje. Do sada je pretražen dio Lazarevog kanjona, Zlotske rijeke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali tijelo djevojčice nije pronađeno.

Pored Dragijevića, policija je 6. aprila uhapsila njegovog brata Dalibora i oca Radeta. Brat je ubrzo preminuo od srčanog udara u policijskoj stanici u Boru dok je njegov otac još u pritvoru.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: