Дејан Драгијевић

Адвокат открио када ће бити саслушана мајка осумњиченог за Данкино убиство

  • Извор: Телеграф
  • 14.04.2024. 11:34

Небојша Живановић, адвокат Дејана Драгијевића, осумњиченог за убиство мале Данке Илић, открио је када ће његова мајка Светлана бити саслушана.

Дејан Драгијевић је заједно са Срђаном Јанковићем осумњичен за убиство мале Данке, за чијим се тијелом још трага. Његов отац налази се у притвору, осумњичен да му је помогао да прикрије злочин, док је његов брат Далибор умро у притвору.

Једина у кући је остала мајка Дејана Драгијевића, Светлана која наводно сарађује са полицијом.

"Њено саслушање, односно давање исказа поводом случаја убиства мале Данке Илић бити у ВЈТ у Зајечару у уторак 16. априла у осам сати", рекао је адвокат за Информер и додао да ће тада обавити и разговор са Радетом Драгијевићем који се у продуженом притвору брани ћутањем.

19. дан од нестанка мале Данке Илић - тијела још нема

19. дан од нестанка мале Данке Илић - тијела још нема

Иначе, како је објаснио, Живановић се до сада детаљно упознавао са случајем, читао и проучавао списе предмета.

Подсјетимо, потрага за тијелом дјевојчице, која је нестала 26. марта, још увијек траје. До сада је претражен дио Лазаревог кањона, Злотске ријеке и Лазареве пећине, као и села Злот и Лука, али тијело дјевојчице није пронађено.

Поред Драгијевића, полиција је 6. априла ухапсила његовог брата Далибора и оца Радета. Брат је убрзо преминуо од срчаног удара у полицијској станици у Бору док је његов отац још у притвору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм