Hospitalizovana u UKC-u

Djevojčica povrijeđena u udesu kod Gradiške priključena na respirator

 • Izvor: SRNA
 • 14.09.2023. 14:29

Petnaestogodišnja djevojčica iz Gradiške koja je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Brestovčina-Štetić kod Gradiške priključena je za respirator, rečeno je Srni na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Pacijentkinja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je iz UKC-a.

Maloljetna biciklistkinja povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo i putničko vozilo "mazda pet" kojim je upravljao Vladimir Spasojević (27) iz Gradiške, saopšteno je ranije iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U nezgodi povrijeđena djevojčica na biciklu, prebačena na UKC Srpske

U nezgodi povrijeđena djevojčica na biciklu, prebačena na UKC Srpske

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u 19.20 časova na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

 • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 21:30 Serija: Ko te šiša

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:05 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''Serija: Еl Čapo (16+)