Sahranjena juče

Otkrivene poruke koje je muž slao ženi prije nego što se ubila sa djecom

  • Izvor: Telegraf
  • 09.05.2024. 13:39

Dan nakon što je sahranjena Alma Arazi, koja je sa troje djece skočila u rijeku Bojanu, isplivali su novi detalji tragedije koja je potresla cijeli region.

Novinar Еrald Harlikaj rekao je da je pretražen telefon Alminog muža Еrgisa, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici i podstrekivanja na samoubistvo.

Prema njegovim riječima, u Еrgisovom telefonu pronađene su prijeteće poruke koje je slao Almi.


Banjalučanka napisala pjesmu o Rusiji

Banjalučanka napisala pjesmu o Rusiji

On tvrdi da su navodno u telefonu pronađene i fotografije koje dokazuju da je imao vanbračnu vezu i da je svoju djecu upoznao sa tom djevojkom, iako zvanične potvrde još uvijek nema.

"Provjeren je telefon Еgisa Araza. Otkrivene su posljednje poruke koje je razmijenio sa preminulom suprugom. Jasno je da je njihov odnos bio loš jer su poruke bile vrlo hladne. U njima je čak bilo i prijetnji koje je Еrgis uputio Almi", rekao je on.

Prema riječima članova porodice, kaže novinarka, jedan od razloga koji je Almu Arazi natjerao da izvrši samoubistvo je taj što je Еrgis svoju novu djevojku navodno upoznao sa djecom.

"Nedavno je Еrgis predstavio svoju novu djevojku djeci, a čak je imao i fotografije na svom telefonu sa svojim trogodišnjim sinom, kćerkom i djevojkom", kazao je on, prenosi "Telegraf".


Zapalio se avion pun putnika, ima povrijeđenih

Zapalio se avion pun putnika, ima povrijeđenih

Podsjetimo, Alma je 2. maja nestala sa djecom, a njen suprug Еrgis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Almino tijelo i tijelo jednog djeteta izvučeni su iz rijeke Bojane. Tijelo njene osmogodišnje kćerke pronađeno je u ponedjeljak, dok je tijelo najstarije djevojčice (9) pronađeno još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Sutradan je Еrgis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje samoubistva.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Dokumentarni program (R)

    'Dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.