Majka prijavila

Policija potvrdila da nije bilo pokušaja otmice djeteta u Milićima

  • Izvor: ATV
  • 08.11.2023. 11:11

Zvornička policija je utvrdila da nije bilo pokušaja otmice djeteta u Milićima, nakon što je S.A. iz ove opštine juče prijavila da je nepoznato lice iz svog vozila slatkišima pokušalo da namami njeno maloljetno dijete.

Policijski službenici PU Zvornik i policijski službenici PU Istočno Sarajevo su identifikovali i pronašli vozilo iz prijave na području Istočnog Sarajeva. Vozilom je upravljao M.G. iz Srbije.

„Izvršenim provjerama nije potvrđeno da je lice M.G. kao ni lice R.M. iz Republike Srbije, koje se nalazilo sa istim u vozilu, ostvarilo kontakt sa maloljetnim licem na području Milića“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz ove uprave napominju da policijski službenici, u skladu sa zakonskim propisima, postupaju po svim prijavama, dojavama i operativnim saznanjima, te preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti, zaštite građana i njihove imovine.

Podsjetimo, juče je i u Zvorniku prijavljen pokušaj otmice djeteta a policija je utvrdila da pokušaja otmice nije bilo. 

Policija demantovala da je bilo pokušaja otmice d‌jeteta u Zvorniku

Policija demantovala da je bilo pokušaja otmice d‌jeteta u Zvorniku

Policijska uprava Zvornik  juče je apelovala na sve građane i medije da ne šire neprovjerene i netačne informacije kojima se dodatno uznemirava javnost i diže panika.


Pratite nas i putem Vibera