Мајка пријавила

Полиција потврдила да није било покушаја отмице дјетета у Милићима

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2023. 11:11

Зворничка полиција је утврдила да није било покушаја отмице дјетета у Милићима, након што је С.А. из ове општине јуче пријавила да је непознато лице из свог возила слаткишима покушало да намами њено малољетно дијете.

Полицијски службеници ПУ Зворник и полицијски службеници ПУ Источно Сарајево су идентификовали и пронашли возило из пријаве на подручју Источног Сарајева. Возилом је управљао М.Г. из Србије.

„Извршеним провјерама није потврђено да је лице М.Г. као ни лице Р.М. из Републике Србије, које се налазило са истим у возилу, остварило контакт са малољетним лицем на подручју Милића“, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Из ове управе напомињу да полицијски службеници, у складу са законским прописима, поступају по свим пријавама, дојавама и оперативним сазнањима, те предузимају све потребне мјере и радње у циљу одржавања повољног стања безбједности, заштите грађана и њихове имовине.

Подсјетимо, јуче је и у Зворнику пријављен покушај отмице дјетета а полиција је утврдила да покушаја отмице није било. 

Полиција демантовала да је било покушаја отмице д‌јетета у Зворнику

Полиција демантовала да је било покушаја отмице д‌јетета у Зворнику

Полицијска управа Зворник  јуче је апеловала на све грађане и медије да не шире непровјерене и нетачне информације којима се додатно узнемирава јавност и диже паника.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.