Pretres kuće

Pronađen kokain u Banjaluci, osumnjičeni tokom pretresa pokušao ukloniti dokaze

  • Izvor: ATV
  • 11.10.2023. 11:11

Banjalučka policija pronašla je određenu količinu droge kokain prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi V.T. iz ovog grada, a nad njim je izvršena i kriminalistička obrada.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, V.T. je pružao aktivan otpor prema policijskim službenicima, u cilju uklanjanja tragova i predmeta koji su pronađeni prilikom pretresa.

''Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 10.10.2023. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica V.T. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i sprečavanje dokazivanja'', navedeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Zbog droge ''pali'' profesor fizičkog, prevoznik i kriminalac s bogatim dosijeom

Zbog droge ''pali'' profesor fizičkog, prevoznik i kriminalac s bogatim dosijeom

Na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata u Banjaluci koje lice V.T. koristi.

''Tom prilikom je pronađena i uz potvrdu oduzeta bijela pvc vrećica u kojoj se nalazila određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain i digitalna vaga za precizno mjerenje'', saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. 

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica V.T. biće podnesen Izvještaj  o počinjenim krivičnim djelima, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.