ATV

Претрес куће

Пронађен кокаин у Бањалуци, осумњичени током претреса покушао уклонити доказе

 • Извор: АТВ
 • 11.10.2023. 11:11

Бањалучка полиција пронашла је одређену количину дроге кокаин приликом претреса куће и помоћних објеката које користи В.Т. из овог града, а над њим је извршена и криминалистичка обрада.

Како су навели из Полицијске управе Бањалука, В.Т. је пружао активан отпор према полицијским службеницима, у циљу уклањања трагова и предмета који су пронађени приликом претреса.

''Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, 10.10.2023. године, извршили су криминалистичку обраду лица В.Т. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога, спречавање службеног лица у вршењу службене радње и спречавање доказивања'', наведено је из Полицијске управе Бањалука.

Због дроге ''пали'' професор физичког, превозник и криминалац с богатим досијеом

Због дроге ''пали'' професор физичког, превозник и криминалац с богатим досијеом

На основу наредбе дежурног судије Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршен је претрес куће и помоћних објеката у Бањалуци које лице В.Т. користи.

''Том приликом је пронађена и уз потврду одузета бијела пвц врећица у којој се налазила одређена количина бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин и дигитална вага за прецизно мјерење'', саопштено је из Полицијске управе Бањалука. 

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета против лица В.Т. биће поднесен Извјештај  о почињеним кривичним дјелима, Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.