Potvrđeno iz policije

PU Banjaluka: Za vikend 11 uhapšenih zbog droge

  • Izvor: ATV
  • 25.03.2024. 12:45

Službenici Policijske uprave Banjaluka tokom vikenda uhapsili su 11 osoba zbog zloupotrebe droge, saopšteno je iz ove Uprave.

Uhapšeni su K.S. iz Laktaša, Z.K. iz Sarajeva, D.R, M.B, D.Z., S.T, svi iz Banjaluke i M.M. iz Šibenika zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Kod D.R. je pronađena i privremeno oduzeta jedna PVC vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, a od D.Z. je i oduzeta prozirna PVC vrećica u kojoj se nalazila određena količina žute praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid.


Naučnici tražili

Naučnici tražili "izgubljeni grad“ - otkriće ih iznenadilo

"Kod lica K.S, Z.K, M.B, M.M. i S.T. pronađena je i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne bruto mase 39,6 grama", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Na području ove Uprave uhapšeni su i L.Š. iz Gornjeg Vakufa i  A.Š. iz Šibenika, zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

"Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici su uočili navedena lica kako konzumiraju improvizovanu cigaretu  tzv. džoint u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu", ističe se u saopštenju.

Takođe, prilikom kontrole automobila BMV, Banjalučanin Z.B. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge THC u organizmu, nakon čega je uhapšen.


Snimljen trenutak zastrašujuće nesreće: Dva kamiona samljevena

Snimljen trenutak zastrašujuće nesreće: Dva kamiona samljevena

Sa druge strane, Banjalučanin D.R. je uhapšen jer je odbio da se podvrgne testiranju na drogu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom