Потврђено из полиције

ПУ Бањалука: За викенд 11 ухапшених због дроге

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2024. 12:45

Службеници Полицијске управе Бањалука током викенда ухапсили су 11 особа због злоупотребе дроге, саопштено је из ове Управе.

Ухапшени су К.С. из Лакташа, З.К. из Сарајева, Д.Р, М.Б, Д.З., С.Т, сви из Бањалуке и М.М. из Шибеника због почињеног прекршаја из члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога.

Код Д.Р. је пронађена и привремено одузета једна ПВЦ врећица у којој се налазила бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, а од Д.З. је и одузета прозирна ПВЦ врећица у којој се налазила одређена количина жуте прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид.


Научници тражили

Научници тражили "изгубљени град“ - откриће их изненадило

"Код лица К.С, З.К, М.Б, М.М. и С.Т. пронађена је и одузета зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана укупне бруто масе 39,6 грама", наводи се у саопштењу ПУ Бањалука.

На подручју ове Управе ухапшени су и Л.Ш. из Горњег Вакуфа и  А.Ш. из Шибеника, због прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

"Приликом обављања редовних послова и задатака, полицијски службеници су уочили наведена лица како конзумирају импровизовану цигарету  тзв. џоинт у којој се налазила одређена количина зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану", истиче се у саопштењу.

Такође, приликом контроле аутомобила БМВ, Бањалучанин З.Б. је подвргнут испитивању на присуство опојних дрога, којом приликом је утврђено присуство опојне дроге ТХЦ у организму, након чега је ухапшен.


Снимљен тренутак застрашујуће несреће: Два камиона самљевена

Снимљен тренутак застрашујуће несреће: Два камиона самљевена

Са друге стране, Бањалучанин Д.Р. је ухапшен јер је одбио да се подвргне тестирању на дрогу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.