Tužilaštvo

Sanin Musa nije evidentiran u predmetima

  • Izvor: SRNA
  • 07.02.2024. 14:40

Sanin Musa nije evidentiran u predmetima Tužilaštva BiH, rečeno je Srni u ovoj pravosudnoj instituciji u odgovoru na pitanje Srne da li sprovode istragu protiv bivšeg pripadnika odreda "Еl mudžahedin" koji otvoreno prijeti na društvenim mrežama.

Srna je ovaj odgovor iz Tužilaštva dobila nakon dva dana.

Musa koji je i lider političkog pokreta "Vjera, narod, država" ranije na društvenim mrežama najavljivao okupljanje protiv onih koji dolaze "javno četnikovati po Sarajevu".

Provokacija: Musa priprema okupljanje pristalica pred Sudom BiH u ponedjeljak u vrijeme suđenja Dodiku

Provokacija: Musa priprema okupljanje pristalica pred Sudom BiH u ponedjeljak u vrijeme suđenja Dodiku

On je na "Fejsbuku" naveo da je cilj skupa, prije svega, da se zabrani okupljanje osoba koje daju podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku tokom njegovih ročišta pred Sudom BiH.

Nakon prošlog ročišta Dodiku, Musa je nastavio da prijeti na društvenim mrežama, a bezbjednosni analitičari upozoravaju da je prijetnja bezbjednosti BiH.

Šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić prijetnje po život upućene su sa više naloga na društvenim mrežama nakon suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u Sudu BiH, a među onima koji prijete je i Musa.

Vulić: Ne plašim se prijetnji iz FBiH

Vulić: Ne plašim se prijetnji iz FBiH

Musa naziva Vulićevu "vlahinjom" i govori kako "pozivaju na njegovo hapšenje", te joj poručuje "e, pa nećeš, vlahinjo svetosavska, makar mi to zadnje u životu bilo".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.