Očekivao nekog drugog

Spremana likvidacija u Kotoru: Ubica prišao automobilu, shvatio da je žena za volanom pa odustao

  • 02.06.2020. 20:47

Sve ukazuje da je nepoznati muškarac očekivao da za volanom bude druga osoba, jer je kada je ugledao ženu, odustao od namjere da puca.

Policija istražuje ko je muškarac koji je, kako se sumnja, pripremao likvidaciju u nedjelju veče u kotorskom naselju Dobrota kada je presreo vozilo "mercedes" u kojem je bila žena.

Naoružani maskirani muškarac prišao je automobilu s pištoljem u ruci, ali nije pucao.

Ipak, istražitelji ne isključuju mogućnost da je žena bila meta te da je napadač iz nekog razloga odustao od nauma da puca.

Žena koja je bila za volanom nema veze sa bezbjednosno interesantnim osobama ili članovima kriminalnih organizacija.

Presretanje žene dogodilo se na donjem putu u Dobroti. Pobjedi je nezvanično saopšteno da je oko 23 sata prijavljeno da je naoružani muškarac pripremao zločin i da inspektori intenzivno rade na njegovom identifikovanju.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program