Očekivao nekog drugog

Spremana likvidacija u Kotoru: Ubica prišao automobilu, shvatio da je žena za volanom pa odustao

  • 02.06.2020. 20:47

Sve ukazuje da je nepoznati muškarac očekivao da za volanom bude druga osoba, jer je kada je ugledao ženu, odustao od namjere da puca.

Policija istražuje ko je muškarac koji je, kako se sumnja, pripremao likvidaciju u nedjelju veče u kotorskom naselju Dobrota kada je presreo vozilo "mercedes" u kojem je bila žena.

Naoružani maskirani muškarac prišao je automobilu s pištoljem u ruci, ali nije pucao.

Ipak, istražitelji ne isključuju mogućnost da je žena bila meta te da je napadač iz nekog razloga odustao od nauma da puca.

Žena koja je bila za volanom nema veze sa bezbjednosno interesantnim osobama ili članovima kriminalnih organizacija.

Presretanje žene dogodilo se na donjem putu u Dobroti. Pobjedi je nezvanično saopšteno da je oko 23 sata prijavljeno da je naoružani muškarac pripremao zločin i da inspektori intenzivno rade na njegovom identifikovanju.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?