U Dubrovniku

Uhapšen muškarac iz Trebinja: Prevozio 20 kilograma kokaina?

  • Izvor: SRNA
  • 24.11.2023. 12:47

Muškarac čiji su inicijali Z.D. /35/, s prebivalištem u Trebinju, jutros je priveden pred istražnog sudiju Županijskog suda u Dubrovniku zbog krijumčarenja gotovo 20 kilograma kokaina, javlja "Dubrovački dnevnik".

Ovaj državljanin BiH, koji radi u Dubrovniku, priveden je pred sudiju zbog pokušaja krijumčarenja 20 kilograma kokaina preko granice Gornji Brgat s BiH.

Oštetio budžet Srpske za desetine hiljada maraka

Oštetio budžet Srpske za desetine hiljada maraka

Portparol Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav, koji je i istražni sudija, rekao je za ovaj list da je licu određen istražni zatvor od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela, s obzirom na okolnosti činjenja i zbog opasnosti od bjekstva, jer je državljanin BiH.

"Droga kokain, 19,3 kilograma, je prevožena u luksuznom ličnom vozilu marke "audi Q5", u prepravljenom dijelu vozila. Sumnja je pala nakon što je službeni policijski pas reagovao, te je izdat nalog za pretres na osnovu kojeg je pronađena droga", izjavio je Miloglav.

Haos u očevoj kući: Mrtav pijan šakama udarao rođenu sestru u glavu

Haos u očevoj kući: Mrtav pijan šakama udarao rođenu sestru u glavu

On je istakao da je za ovo krivično djelo predviđena kazna zatvora od jedne do 12 godina.

List piše da je ovo prvi slučaj da je droga zaplijenjena na izlazu iz Hrvatske, jer je dosad to uvijek bilo na ulazu u zemlju, na primjer na granici Crne Gore, što bi značilo da se najvjerovatnije radi o drogi koja je putovala iz Еvrope.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.